Aanmelden Mantelzorgwaardering t/m 8 oktober

17 september 2021

Zorgt u voor een naaste die in Elburg woont? Dan kunt u zich aanmelden voor de mantelzorgwaardering. U heeft nog tot en met 8 oktober de tijd om dit te doen. Ook voor kinderen en jongeren vanaf 8 jaar is dit mogelijk.

Staat u al geregistreerd bij ons als mantelzorger? Dan hoeft u niets te doen.

Zorgen voor een naaste kan heel erg mooi zijn. Mensen kunnen langer zelfstandig thuis blijven wonen en het voelt natuurlijk om voor je vader, je broer of je kind te zorgen. Het kan soms ook zwaar zijn en dit voelt dubbel, want klagen doen mantelzorgers liever niet. Belangrijk bij mantelzorg is de persoonlijke relatie, waardoor het vanzelfsprekende zorg is. Als blijk van waardering voor alle inzet, krijgen mantelzorgers van de gemeente Elburg een aardigheidje. In de Week van de Mantelzorg, 8 t/m 12 november, kunnen mantelzorgers hun waardering ophalen.

Aanmelden
Via deze link is het aanmeldingsformulier te downloaden. Het aanmeldingsformulier is ook beschikbaar bij ons op kantoor. Heeft u vragen/opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met onze collega Froukje (0525 – 681 212 / info@wiel.nl)