WIELIES doet mee met de Nationale Buitenspeeldag!Lees Meer

Agenda Alzheimer Trefpunt 2019

18 februari 2019

De agenda voor de eerste helft van 2019 is bekend! Voor alle contactmomenten geldt dat de zaal is geopend vanaf 19:00 uur. Het programma duurt van 19:30 uur t/m (ongeveer) 21:00 uur.

11 maart – Dagbesteding in een wijkontmoetingscentrum

Wendie Kroon van de WoonzorgUnie Veluwe locatie Jeanne d’Arc vertelt over hoe dagbesteding in een wijkontmoetingscentrum voor mensen met dementie een prettige invulling kan zijn. Laagdrempelig en gezellig!

8 april – Dagbesteding en opname in verpleeghuis de Voord

Gerda Aartsma komt vertellen over wat de dagbesteding in De Voord inhoudt en wat het verschil is tussen de dagbesteding in de wijkontmoetingscentra.
Marianne Kolhof van het Cliënt Service Punt komt  vertellen over hoe je kan nadenken over toekomst ten aanzien van opname.

13 mei – Casemanagers mantelzorg

Als u mantelzorger bent voor een naaste met dementie, dan kunt u tegen diverse problemen aanlopen. Wat kunnen de casemanagers mantelzorg van de WoonzorgUnie Veluwe voor u doen? Hierover komen Gerda van de Geer en Charlene van ’t Ende vertellen bij het Alzheimer Trefpunt.

17 juni – Wat kan thuistechnologie voor u doen?

Her is veel technologie beschikbaar die de persoon met dementie zelf of de mantelzorger kan ondersteunen. Personenalarmering, lokalisatie door GPS, beeldbellen, om maar een paar voorbeelden te noemen, worden door Fred te Riet, eigenaar van Kicun Advies verder uitgelegd.