Aanmelden Blacklight TrefbalLees Meer

Boost je Buurt!

16 juli 2019

“Hé buurman, buurvrouw én buurkinderen, hebben jullie een goed idee?”. In elke buurt wonen mensen met ideeën, plannen en zelfs dromen om hun buurten leuker en beter te maken. Er zijn veel mogelijkheden om iets op te zetten in je buurt, dus boost ook jou buurt!

Samen maak je een buurt en daarvoor zijn er verschillende manieren om bewoners te bereiken, verbinden en inspireren. Dat kan bijvoorbeeld door het gezamenlijk opzetten van activiteiten, het uitvoeren van werkzaamheden in je buurt of door elkaar op een andere manier te leren kennen.

Buurten en bewoners uit Gemeente Elburg kunnen ondersteunt worden vanuit Stichting WIEL met het opzetten en uitvoeren van buurtinitiatieven. Met kennis en kunde kunnen de mooie ideeën vervolgens omgezet worden tot uitvoerbare plannen. Zo stelt WIEL verschillende materialen beschikbaar om iets te doen in de buurt, denk aan sport- en spelmateriaal, bankjes, tafels, tenten etc.

Heb jij of hebben jullie een idee om je buurt te boosten? Neem dan contact op met WIEL; 0525-681212, www.wiel.nl of kom gerust eens langs, Lange Wijden 33 te Elburg.

PS: Op 28 september vindt Burendag weer plaats, doen jullie ook (weer) mee?