Gewijzigde openingstijden in de periode tussen Kerst en NieuwjaarsdagLees Meer

Bedankt!

We hebben je aanmelding succesvol ontvangen. Binnen enkele momenten ontvang je een bevestiging op de mail.

Buurtinitiatief - Stichting WIEL

Buurtinitiatief

Samen prettig en veilig wonen in de buurt en straat, dat is waar WIEL aan wil bijdragen. Wij geloven dat goed contact tussen buren bijdraagt aan een sociale veilige buurt. Het initiatievenbudget is één van onze middelen om buurten op een laagdrempelige manier met elkaar in contact te brengen en te houden.

Wil jij samen met buurtgenoten iets voor jullie buurt organiseren? Vraag dan bij ons het initiatievenbudget aan! Download hiernaast de verschillende formulieren voor meer informatie of neem contact op met onze collega’s.

Kerst 2018

Ook dit jaar is het weer mogelijk om met de buurt gezamenlijk een kerstboom aan te schaffen. Zo kunnen jullie elkaar ook in de donkere wintermaanden blijven ontmoeten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een echte ‘Witte Winter Borrel’ of een gezellige ‘Mid Winter BBQ’?

Aanmelden
Meld je straat en/of buurt vóór vrijdag 14 december aan, gebruik hiervoor het speciale aanvraagformulier. Alleen aanvragen die door meerdere buren worden ingediend worden in behandeling genomen (zie formulier). Na goedkeuring ontvangen jullie een waardebon die kan worden gebruikt bij Tuincentrum de Nieuwstad in Elburg.