Bedankt!

We hebben je aanmelding succesvol ontvangen. Binnen enkele momenten ontvang je een bevestiging op de mail.

Drink Water - Stichting WIEL
Drink Water - Stichting WIEL

Drink Water

Water is in Nederland overal aanwezig. Op momenten dat jongeren dorst hebben, drinken ze voortaan vaker water en minder vaak zoete dranken. Het drinken van water is een goed alternatief voor zoete drankjes die vaak veel suiker bevatten en kunnen leiden tot overgewicht en tandbederf. Steeds meer ouders kiezen voor water als gezond alternatief  voor zoete drankjes, zoals siroop en diksap. Dit moedigen wij van harte aan en zal extra op de kaart worden gezet tijdens onze jaarlijkse DrinkWater campagne!

Water drinken levert een positieve bijdrage aan de preventie van overgewicht. Met de campagne DrinkWater maakt Jongeren Op Gezond Gewicht water drinken gemakkelijk en aantrekkelijk. Bestaande watertappunten en waterflesjes worden herkenbaar gemaakt, er worden acties georganiseerd binnen de gemeente en er worden challenges uitgezet.

Jongeren Op Gezond Gewicht roept iedereen op (bestaande) activiteiten te koppelen aan het thema water. Stimuleer het drinken van water in ieder geval op school, op het werk, in de wijk, tijdens het sporten of in de kantine.

Er zijn geen activiteiten gevonden.

Er zijn geen eenmalige evenementen gevonden

Bekijk alle activiteiten