Samen Spelen
Samen Spelen - Stichting WIEL

Samen Spelen

Voldoende beweging is belangrijk voor een gezonde leefstijl. Bewegen kan altijd en overal en is nog leuk ook! Toch moet je dan soms wel andere keuzes maken. Fiets je samen met andere kinderen naar school of laat je je brengen met de auto? Speel je een potje voetbal online of kies je voor een potje op straat?

Verschillende perioden verzorgt WIEL een sportaanbod met de bakfiets in de wijk en buurt. De bakfiets is gevuld met leuke sport- en spelmaterialen die door iedereen gebruikt mogen worden. Zo wordt het nog makkelijker om toch even buiten te spelen! En als je er toch bent, daag je papa of mama uit om ook lekker mee te spelen!

Onze gemeente heeft ruim 80 speeltuinen. Keuze genoeg dus. Maar waar ga je heen? Om dat voor ouders, grootouders en natuurlijk voor de kinderen makkelijker te maken, heeft de gemeente Elburg een top 16 geselecteerd en daar een speeltuinroute van gemaakt.

Zijn wij niet in de buurt, maar wil je toch lekker buitenspelen. Download hiernaast leuke spelkaarten of de nieuwe speeltuinroute en ga naar buiten!

Structurele Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden

Bekijk alle activiteiten