Tuintje in mijn hart
Tuintje in mijn hart - Stichting WIEL

Tuintje in mijn hart

Mei en juni gaan we de tuin in!

In de twee weken na het pinksterweekend, gaat Stichting WIEL de buurten in om hulp in de tuin te (laten) bieden. Kleine onkruid klusjes, een paar plantjes in de tuin zetten, niet te grote klusjes, kunnen allemaal gemeld worden bij WIEL. Ook hulp aanbieders kunnen zich melden.

Ook al lijkt het af en toe herfst, het is echt lente en alle planten spruiten de grond weer uit. Ook het onkruid. Voor mensen voor wie het tuinieren te zwaar is, is het soms heel spannend om de buren om hulp te vragen. En voor jeukende groene vingers is het soms moeilijk om zomaar hulp aan te bieden.

Hulpvragers en -aanbieders kunnen zich nu melden bij Stichting WIEL. Het moet gaan om kleine tuin klusjes, die niet langer dan een uurtje duren. Stichting WIEL verzorgt de materialen om in de tuin te werken. Uiteraard alles volgens de geldende Covid maatregelen, op 1,5 meter, alles buiten. Deze hulp kost geen geld, wel vragen we een kopje koffie/thee of een glaasje fris voor de harde werkers. Voor hulpaanbieders is er een groene verrassing vanuit Stichting WIEL, als bedankje voor de inzet.

  • Woensdag 26 mei zijn we ’s middags met Omnia Wonen te vinden in De Dijkjes.
  • Donderdagmiddag 27 mei zijn we in Doornspijk in de omgeving van de Hoeckelsweg aan de slag.
  • Zaterdagochtend 29 mei gaan we bij Vooronder in Elburg en in de omgeving van de Herenveldweg op ’t Harde de tuin in.
  • Donderdag 3 juni laten we in de middag bij de Vale Ouwelaan onze groene vingers wapperen.
  • Zaterdag 5 juni gaan we in de ochtend in de wijk de Vossenakker aan de slag met hondenpoep.

Wilt u een handje helpen, of kunt u juist wat hulp gebruiken? Neem contact op met Stichting WIEL via 0525-681212 of info@wiel.nl en geef door of u hulp wilt bieden of vragen, wat uw adres is en op welke dagen u kan helpen. Tot ziens in de tuin!

Structurele Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden

Bekijk alle activiteiten