Doneren kerstpakketten of levensmiddelen

21 december 2022

Meer mensen hebben het financieel zwaar. Daarom is het initiatief ontstaan, dat kerstpakketten en/ of levensmiddelen gedoneerd kunnen worden zodat er ‘nieuwjaarspakketten’ samengesteld kunnen worden. Deze worden vervolgens uitgedeeld onder alleenstaanden of gezinnen die het minder hebben.

Vanwege allerlei redenen zitten sommige mensen in zwaar weer en om die mensen een extra hart onder de riem te steken kunnen er houdbare levensmiddelen en/ of kerstpakketten worden ingeleverd. Dit initiatief komt voort uit de werkgroep ‘Samen sterk tegen armoede’ en wordt ondersteunt door stichting WIEL.

Inleverpunten:

De pakketten en levensmiddelen kunnen voor 10 januari ingeleverd worden bij de volgende inleverpunten;

  • WOC Jeanne d’Arc (Hertog Willemweg 3 in ’t Harde)
  • Hart van Thornspic (Thornspic 11 in Doornspijk)
  • Kulturhus ’t Huiken (Lange Wijden 33 in Elburg)

Ook al is het klein, het kan voor de ander heel groot zijn! Op die manier kan jij iets voor de ander betekenen en komen overbodige spullen alsnog goed terecht.

Ken jij of je gezin zo’n pakket goed gebruiken?

Neem dan contact op met Stichting WIEL (0525-681212 / info@wiel.nl). Je hoeft niet aan speciale voorwaarden te voldoen of bij de Voedselbank ingeschreven te zijn. Heb je het financieel zwaar, dan kom jij hiervoor in aanmerking. Uiteraard moeten we het doen met datgene wat wordt gegeven. Ook willen we graag met je meedenken als je verdere vragen hebt.

In de maand januari worden de pakketten rondgebracht.