Inventarisatie Lokaal Sportakkord

12 maart 2021

Ieder kind/jongere/volwassene heeft het recht om de sport/hobby uit te oefenen die hij of zij leuk vindt. Ook inwoners die misschien net iets anders zijn dan gemiddeld en soms iets extra’s of andere begeleiding nodig hebben. Dit is één van de ambities de opgenomen is in het Sportakkoord van de gemeente, welke medio 2020 ondertekend is door tientallen vereniging en organisatie die actief zijn binnen de gemeente Elburg.

Op dit moment is het zo dat lang niet iedereen de sport of hobby kan uitoefenen die ze willen of dat ze daarvoor een heel eind moeten reizen. Om deze ambitie te kunnen behalen is er een werkgroep “Inclusief sporten” opgericht. In deze werkgroep zijn meerdere verenigingen en organisaties vertegenwoordigd die zeer gedreven aan de slag zijn met het behalen van deze ambitie.

Om te kunnen bepalen aan welk aanbod behoefte is, hebben wij jouw/uw hulp nodig. Wij zouden graag van u en uw zoon/dochter horen welke sport en/of hobby hij of zij zou willen uitoefenen of dichter bij huis zou willen uitoefen. Als wij deze inventarisatie hebben gedaan kunnen we vervolgens aan de slag om te kijken of het haalbaar is en wat er precies voor nodig is om aan deze vraag te voldoen.

Mocht bovenstaande van toepassing zijn voor uw zoon of dochter dan zouden we u willen vragen om onderstaande vragen te beantwoorden.