Laatste plekken Boeren & Kwajongens. Jij doet toch ook mee?Lees Meer

Bedankt!

We hebben je aanmelding succesvol ontvangen. Binnen enkele momenten ontvang je een bevestiging op de mail.

Maatschappelijke Diensttijd - Stichting WIEL

Maatschappelijke Diensttijd

Met het actieprogramma ‘Maatschappelijke Diensttijd’ (kortweg MDT) worden jongeren gestimuleerd om via maatschappelijke projecten en activiteiten bij te dragen aan de samenleving. Het actieprogramma wordt op dit moment op diverse plekken in Nederland samen met groepen jongeren ontworpen, zodat het programma aansluit bij dat wat jongeren willen. Ook in Gelderland worden in 5 gemeente speciale ‘proeftuinen’ ingericht om de MDT vorm te geven. De gemeente Elburg is één van deze gemeenten en WIEL is gevraagd om hier aan bij te dragen.

Jong en Meer!

De proeftuin MDT in Elburg. In een veilig omgeving veel werkervaring op doen? Skills ontwikkelen zoals organiseren, samenwerken, zelfreflectie, kennis opdoen van doelgroepen en opbouwen van je netwerk? Een training volgen om vaardigheden te leren om in te zetten binnen de MDT? Dat kan! Ben je schoolverlater en heb je nog geen werk? Ook dan kun je meedoen! Staat allemaal goed op je CV!

Voor het starten van de MDT in Elburg zijn wij op zoek naar 6 jongeren in de leeftijd van 18-28 jaar die mee willen denken, organiseren en uitvoeren. We starten met antwoorden vinden op de vragen:

  1. Wat leeft er binnen de gemeente Elburg aan maatschappelijke vraagstukken?
  2. Wat kunnen we hierin betekenen als jongere?

Lijkt het jou leuk om mee te doen of wil je er eerst graag meer over horen? Neem dan contact op met onze collega.