Nomineer nu voor de Jan Willem Koopman-Trofee
Nomineer nu voor de Jan Willem Koopman-Trofee - Stichting WIEL

Nomineer nu voor de Jan Willem Koopman-Trofee

NOMINEER NU VOOR DE JAN WILLEM KOOPMAN-TROFEE!

AAN ALLE INWONERS VAN DE GEMEENTE ELBURG:

Ken jij iemand die zich buitengewoon heeft ingezet zodat alle inwoners, ongeacht hun achtergrond of beperking, gelijke kansen hebben en kunnen meedoen in onze samenleving? Breng jouw stem uit!

Je kunt iedereen nomineren, of het nu een familielid, buurman, vrijwilliger, organisatie, bedrijf of professional is die echt het verschil heeft gemaakt.

Stuur jouw kandidaat in! Doe dat vandaag nog (!), maar uiterlijk 1 september 2024.

Hoe?

In de sidebar hiernaast vind je een formulier. Hier vul je in:

  1. Jouw naam en adres,
  2. Naam van de persoon, vrijwilliger, organisatie, bedrijf of professional die jij nomineert,
  3. Waarom deze persoon/organisatie de trofee verdient.

Een deskundige jury beoordeelt de nominaties en bepaalt de winnaar. Op 26 september 2024 wordt de trofee uitgereikt door Jan Willem Koopman zelf.

Wie is Jan Willem Koopman?

Jan Willem heeft zich jarenlang ingezet voor de inclusie van mensen met een beperking in de gemeente Elburg. Hij is de oprichter van Mont Ventoux on Wheels en Better2Gether, en heeft talloze initiatieven genomen met veel passie en toewijding. Hij staat voor inclusie, met een gewone benadering van mensen met een beperking, maar met een buitengewone inzet.

De Jan Willem Koopman-trofee wordt uitgereikt ter ere van zijn inspirerende inzet en om anderen aan te moedigen om zich ook buitengewoon in te zetten voor inclusie in onze gemeenschap.