Nieuwe collega gezocht: financieel medewerker met een sociaal hart!Vacature

Pop-up camping Elburg; toch op vakantie?

17 juni 2022

Ook dit jaar wordt er vanuit Stichting WIEL weer gekeken naar de mogelijkheid om een pop-up camping te organiseren bij Scoutingterrein Elburg. Want ook dit jaar lijken er weer genoeg gezinnen en inwoners te zijn die dit zelf niet kunnen organiseren of betalen.

Want als dit jaar genoeg aanmeldingen zijn, dan belooft het de derde editie te worden! Met deze week kunnen gezinnen toch even een week vakantie vieren. Vooralsnog wordt er gedacht aan de week van 14 t/m 21 augustus, nadat alle reacties verzameld zijn wordt er een definitief bericht naar de geïnteresseerden gestuurd. De week wordt mogelijk gemaakt door betrokken inwoners, vrijwilligers en sponsoren. Samen met de deelnemers worden er leuke activiteiten georganiseerd en kunnen deelnemers meedoen aan activiteiten.

Toe aan vakantie, reageer dan!

Heb jij, je partner en/ of je gezin interesse in een vakantie, omdat het (financieel) niet mogelijk is voor jullie? Stuur dan een mail naar info@wiel.nl met je contactgegevens, gezinssituatie. We horen graag of je kampeerspullen hebt en of je ideeën hebt voor een activiteit(en).

Ideeën voor een activiteit of kampeerspullen over?

Wil jij een steentje bijdragen aan weer een succesvolle pop-up camping? Geef dit dan ook door via bovenstaand mailadres. Je kan bijv een leuke activiteit verzorgen waar de deelnemers van de camping aan mee kunnen doen of misschien heb je spullen die door de gezinnen gebruikt kan worden.

Graag reageren voor 20 juni!