Telefonische bereikbaarheid Sociaal Trefpunt

7 juli 2020

Bij het Sociaal Trefpunt kunt u terecht voor al uw vragen over wonen, werk, zorg, welzijn, cliëntondersteuning en vragen die betrekking hebben tot de buurt. Het Sociaal Trefpunt is dé centrale toegang voor inwoners, boven de 18 jaar, uit de Gemeente Elburg.

Zeker nu de (sociale) gevolgen van oa het coronavirus steeds duidelijker worden, is het belangrijk om te weten dat u bij ons terecht kan met grote en kleine vragen. JE mag altijd bellen voor jezelf of een ander. Vanaf 6 juli wordt de bereikbaarheid aangepast, zo zijn wij telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.30 uur via het nummer 0525-682211.

Ook kunt u een gesprek hebben op de vrijdag met een medewerker, daar dient u wel eerst een afspraak voor te maken per telefoon of mail. Tijdens dat moment zitten we in ’t Huiken (Lange Wijden 33, Elburg) tussen 10.00 en 12.00 uur. Tevens kunt u contact met ons opnemen via vraag@sociaaltrefpunt.nl.

Vanaf 1 september hopen we op meerdere plekken, in de verschillende kernen, ook weer afspraakmomenten te hebben. Daarover later meer informatie!