Steungezinnen Elburg
Steungezinnen Elburg - Stichting WIEL
Steungezinnen Elburg - Stichting WIEL

Steungezinnen Elburg

STEUNGEZINNEN ELBURG ZOEKT VRIJWILLIGERS!

Voor de ontwikkeling van een kind is het belangrijk om veilig op te groeien in het eigen gezin. Een kind heeft hierbij ondersteuning en begeleiding van ouders nodig om uiteindelijk zelfstandig deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Soms lukt het ouders even niet om deze ondersteuning en begeleiding te bieden. Jij kunt daarom als vrijwilliger bij Steungezinnen Elburg van toegevoegde waarde zijn.

Een steungezin kan een alleenstaande, echtpaar of samenwonend zijn. Hierbij maakt het niet uit of jij als steungezin zelf kinderen hebt. Belangrijk is dat jij in de gemeente Elburg woont, tijdelijk laagdrempelige hulp en ondersteuning biedt en voor een vraaggezin iets wilt betekenen. Op basis van vrijwilligheid bied jij maatwerk en heb jij tijd en ruimte om kinderen uit een vraaggezin op te vangen.

Ben jij het gezin of de persoon die wij zoeken? Kun jij laagdrempelige ondersteuning bieden aan kinderen uit een (overbelast) gezin in de gemeente Elburg? Als jij je aangesproken voelt, kun jij onze coördinatoren telefonisch of per e-mail benaderen. Zij kunnen meer informatie geven en/of een kennismakingsgesprek inplannen.

Henriëtte Koele (Stichting Wiel)
06-15561568
henriette.koele@wiel.nl

Wendy Eghuizen (Stimenz Elburg)
06-83642450
w.eghuizen@stimenz.nl

Contact opnemen