Voor aankomend schooljaar zijn zoeken wij toekomstig Social Workers!Lees Meer

Bedankt!

We hebben je aanmelding succesvol ontvangen. Binnen enkele momenten ontvang je een bevestiging op de mail.

Steunpunt - Stichting WIEL

Steunpunt

Het Vrijwilligerssteunpunt binnen WIEL is er voor alle vrijwilligers en maatschappelijke organisaties in gemeente Elburg. Bij het steunpunt zit je op de goede plek als je iets wilt weten of wilt gaan doen op het gebied van vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk. Niet alleen voor informatie en advies, maar ook voor leuke en interessante vrijwilligersvacatures, leerzame cursussen of extra ondersteuning ben je bij het Vrijwilligerssteunpunt op het goede adres.

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Neem dan eens een kijkje op de digitale vrijwilligersvacaturebank of bezoek het steunpunt. De medewerkers van steunpunt zijn behulpzaam bij de zoektocht naar het vrijwilligerswerk dat bij je past. Ze kunnen je informatie geven over het vrijwilligerswerk zelf, maar ook bijvoorbeeld over je rechten en plichten als vrijwilliger, onkostenvergoedingen, verzekeringen en vrijwilligerswerk met behoud van uitkering. Heb je geen idee wat je zou willen en waar je kwaliteiten liggen of vind je het lastig om contact te leggen met een organisatie, daarbij kunnen de medewerkers je ook ondersteunen. In principe is het kantoor van WIEL geopend tussen 9.00 – 17.00 uur, wil je zeker zijn van een aanspreekpunt dan is het handig om een afspraak te maken met medewerker.

Ook via social media zijn we actief. Voeg ons toe op facebook of twitter en blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen of vrijwilligersvacatures.