Uitleen
Uitleen - Stichting WIEL

Uitleen

Burendag

28 september is het weer burendag! Hiervoor hebben wij speciale pakketten samengesteld om zoveel mogelijk buren te kunnen voorzien in de producten uit onze uitleen. De pakketten hiervoor vind je in de downloads hiernaast. Volg voor de reservering het stappenplan hieronder. 

____________________________________________

Staat er binnenkort een activiteit gepland waarbij je wat materialen kan gebruiken om de deelnemers te laten bewegen? Dat gaat helemaal lukken met de materialen uit onze uitleen. Of het nu gaat om een familiedag, een sportdag op school of een avond met de vereniging, wij hebben materialen die van jouw activiteit een bewegend succes maken!

Of je nu gaat voor het Oudhollands pakket, onze Pannakooi of zomaar een los aantal verschillende sport- en spelmaterialen, de ‘sport- en speluitleen’ biedt voor ieder, en voor elke gelegenheid, wat wils. Makkelijk, snel en tegen een lage prijs!

Stappenplan
Om de materialen te kunnen lenen, hoef je slechts een aantal kleine stappen te doorlopen.

  1. Zoek de gewenste materialen in de catalogus.
  2. Vul het reserveringsformulier in.
    Geef direct aan op het formulier of de activiteit is aangemeld als ‘Boost je Buurt’ activiteit.
  3. Mail het formulier retour naar uitleen@wiel.nl.

Na ontvangst en controle van de reservering nemen wij contact op om deze definitief te maken.

Let op: ivm. beperkte aanwezigheid kan het proces langer duren. Om er zeker van te zijn dat een aanvraag tijdig in behandeling genomen wordt, raden wij aan om minimaal 10 werkdagen van tevoren de aanvraag toe te zenden.

Direct contact opnemen