Sociaal Financieel Trefpunt
Sociaal Financieel Trefpunt - Stichting WIEL
Sociaal Financieel Trefpunt - Stichting WIEL

Sociaal Financieel Trefpunt

In het Sociaal Financieel Trefpunt kan jij terecht met al je vragen over welzijn, wonen, zorg en financiën, maar ook voor vragen die betrekking hebben op cliëntondersteuning en vragen met betrekking tot de buurt waarin jij woont. Vind je het lastig of voel jij je bezwaard om hulp te vragen? Vanuit het Sociaal Financieel Trefpunt denken we graag met mee en kan je informatie, advies en ondersteuning krijgen. Het Sociaal Financieel Trefpunt is dé toegang voor inwoners uit de gemeente Elburg, boven de 18 jaar.

Het Sociaal Financieel Trefpunt is er niet alleen voor vragen op het sociale vlak, het is ook de vraagbaak voor (hulp)vragen op het gebied van geld en schulden. Mocht je aan het eind van de maand moeten puzzelen om rond te komen, een rekening krijgen die niet meteen betaald kan worden of heb je ongeopende post omdat je voor nog meer rekeningen vreest, dan ben je met jouw vragen over de situatie aan het juiste adres bij het trefpunt.

Vanuit het Sociaal Financieel Trefpunt denken we graag met u mee en kunt u informatie, advies en ondersteuning krijgen. U wordt vriendelijk ontvangen door een gastvrouw, waarna er gekeken wordt bij welke organisatie uw vraag het beste past.

In het Sociaal Financieel Trefpunt zijn medewerkers van Stichting WIEL, MEE, Stimenz, de Sociaal Juridische Dienstverlening en de consulenten WMO en Participatie van de gemeente Elburg aanwezig. Het team wordt bijgestaan door geschoolde en ervaringsdeskundige vrijwilligers.

Inloop / Openingstijden

  • Dinsdagmiddag, 15:00  -17:00 uur in ‘t Huiken (Lange Wijden 33, Elburg)
  • Woensdagmorgen, 10:00 – 1200 uur in ‘t Huiken (Lange Wijden 33, Elburg)
  • Donderdagmiddag, 15:00 – 16:00 uur in Bibliotheek ‘t Harde (Centrumplein 6, ‘t Harde

Bereikbaarheid

Van maandag t/m vrijdag is het Sociaal Financieel Trefpunt van 9.00 – 12.30 uur telefonisch bereikbaar via 0525-682211. En per e-mail via vraag@sociaaltrefpunt.nl

Direct contact

Marjon - Stichting WIEL
Marjon van Rooij - Vermeegen06 - 291 63 098marjon.van.rooij@wiel.nl

Structurele Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden

Bekijk alle activiteiten