Rots en Water
Rots en Water - Stichting WIEL

Rots en Water

Durf jij te zeggen wat je vindt? Kom jij op voor jezelf en geef je duidelijk grenzen aan? Wil je graag rekening houden met anderen, maar ook niet over jezelf laten heen lopen? Of heb je hier moeite mee en lukt het niet? Als dit soort situaties voor jou herkenbaar zijn; je wordt bang of boos, verliest je zelfbeheersing of wilt een ander te lijf gaan, dan is de Rots en Water iets voor jou!

Rots en Water is een training waarbij we niet veel praten, maar vooral veel doen. Door de oefeningen die we met elkaar doen, leer jij wat je sterke en minder sterke punten zijn. Zo laten wij je bijvoorbeeld voelen hoe sterk je eigenlijk bent, om daarna te leren hoe je deze kracht op een goede manier kan gebruiken. We werken aan je houding, ademhaling en gebruiken stukken zelfverdediging.

Met de training willen wij, samen met jou, bereiken dat je beter voor jezelf kan opkomen; dat je nee durft te zeggen en dat je laat zien waar jouw grenzen liggen. Je staat stevig op je eigen benen en luistert goed naar de signalen van je eigen lichaam. Rots en water is een fysieke training, maar wij houden goed rekening met je conditie.

Dus wat wordt het…? Rots, water of soms allebei..!

 

Direct contact opnemen