Klushulp
Klushulp - Stichting WIEL

Klushulp

Woon je zelfstandig in een koop- of huurhuis en je een tuin, dan is het fijn voor jezelf en de buurt dat deze wordt onderhouden. En meestal lukt dat wel. Hetzelfde geldt voor kleine klussen in en rond het huis. Maar soms gaat het wat minder en heb je door omstandigheden geen tijd of energie om deze klussen aan te pakken en bij te houden. De redenen hiervoor zijn heel verschillend. Je bent bijvoorbeeld mantelzorger en hebt geen tijd voor andere klussen, of je hoofd zit vol en je weet niet meer waar te beginnen.

Steeds vaker krijgen WIEL en Present Elburg telefoontjes van inwoners of hun buren dat het (tuin)onderhoud niet meer lukt en dat hulp welkom is. Daarom hebben wij de handen ineen geslagen en zijn we ‘Klushulp Elburg’ gestart. Met deze Klushulp willen wij mensen ondersteunen bij het op orde brengen van de tuin of kleine klussen in- en rond het huis. Dit doen we niet alleen, maar samen met vrijwilligers en buurtgenoten. En juist deze buurtgenoten zijn belangrijk, om te voorkomen dat het in de toekomst weer (dreigt) mis te lopen.

Het project ‘Klushulp’ is een samenwerking tussen:

Klushulp
Klushulp

Voor wie is Klushulp bedoeld?
Klushulp Elburg kan aangevraagd worden door en voor inwoners die een hulpvraag hebben op het terrein van kleine klussen in huis en tuin en voor wie de financiën niet toereikend zijn om dit zelf te betalen.

Hoe het werkt?
Ben (of ken) jij iemand die worstelt met een klus in huis of tuin? Meld de klus aan Stichting WIEL via de knop ‘Klus aanmelden‘. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact op. Let op: in verband met de vakantieperiode kan het langer duren voordat een aanvraag wordt behandeld.

Word jij gelukkig van mensen helpen en wil je bijdragen in het uitvoeren van klussen? Geef jezelf (of een groep) dan op als vrijwilliger bij Present Elburg via de knop ‘Ik wil helpen‘.

Het project ‘Klushulp’ wordt mogelijk gemaakt met ondersteuning van:

Klushulp
Klushulp
Klushulp
Klushulp

Over VSBfondsVSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Direct contact