Elburgvoorelkaar
Elburgvoorelkaar - Stichting WIEL

Elburgvoorelkaar

Elburgvoorelkaar is er voor alle vrijwilligers en maatschappelijke organisaties in de gemeente Elburg. Bij Elburgvoorelkaar zit je op de goede plek als je iets wilt weten of doen op het gebied van vrijwillige inzet en vrijwilligerswerk, maar ook als je op zoek bent naar praktische of sociale hulp. Naast informatie en advies, biedt WIEL ook op Elburgvoorelkaar diverse vrijwilligersvacatures en -klussen, leerzame cursussen en trainingen of extra ondersteuning aan maatschappelijke organisaties en vrijwilligers. Interesse? Kijk op www.elburgvoorelkaar.nl en doe mee!

Meedoen
Niet voor iedereen is meedoen in de samenleving altijd even vanzelfsprekend. Het is namelijk fijn om aansluiting te vinden in de samenleving en sociale contacten op te bouwen. Samen gaan we op zoek naar jouw interesses en jouw talent. Wat vind je leuk om te doen? Waar ben je goed in? Waar wordt je blij van? Dat zijn vragen die we samen gaan onderzoeken. Vervolgens gaan we samen op zoek naar een plek die bij jou past en waarin je mee kan doen in de samenleving. Dit kan bijvoorbeeld bij een activiteit in het wijkontmoetingscentrum zijn of bij een vrijwilligersplek, of we bedenken samen een leuke activiteit en zoeken samen mensen die dit met jou willen organiseren! Kortom, er is van alles mogelijk!

Wil jij meedoen? Meld je aan bij onze collega’s. Zodra je je hebt aangemeld gaan we met je in gesprek. Als je het fijn vind mag je ook iemand meenemen naar dit gesprek. In dit gesprek gaan we kijken naar wat jouw talenten, ervaringen en wensen zijn. Vervolgens gaan we samen op zoek naar een leuke plek voor jou. Je krijgt een vast contactpersoon van Stichting WIEL die met jou meekijkt en je helpt bij het vinden van deze plek. Als je je plek gevonden hebt, houd je contactpersoon nog steeds contact met jou. Totdat je dat niet meer nodig vind.

Downloads

VOG aanvraag

Direct contact opnemen