Aanmelden Huttendorp (kids)Lees Meer

Bedankt!

We hebben je aanmelding succesvol ontvangen. Binnen enkele momenten ontvang je een bevestiging op de mail.

Better2gether - Stichting WIEL

Better2gether

Na 3 succesvolle edities van Mont Ventoux on Wheels, waarin een team van mensen met en zonder beperking de uitdaging aanging om de top van de Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk te bereiken, was er na afloop ook telkens een gemis. Vooral na de 3e editie werd goed duidelijk dat een deel van de groep sterk de behoefte had om door te gaan met de trainingen en elkaar te blijven ontmoeten. Vanuit die behoefte is Better2gether ontstaan. Dit doet WIEL niet alleen, maar samen met ‘s Heeren Loo, Careander, GGZ Centraal en InteraktContour.

Inclusief sporten voor iedereen uit de gemeenten Elburg, Oldebroek en Nunspeet; het kan bij Better2gether. Het aanbod is erg gevarieerd, er is genoeg fanatisme, maar wij streven vooral naar de lach op het gezicht! Elke woensdagavond wordt er gesport. Momenteel doen we dat bij de korfbalvereniging in Elburg (KV Elburg), maar in de winterperiode sporten we binnen.

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Of om als vrijwilliger een rol te hebben bij deze prachtige activiteit? Kom gerust eens langs op woensdagavond of neem contact op met Jan Willem Koopman. De eerste 3 keer kun je vrijblijvend komen kennismaken en daarna vragen we € 1,- per keer. Hiervoor gebruiken we een strippenkaart.

Binnenkort is alle informatie over Better2gether terug te vinden op www.b2g.nl. De getoonde foto boven deze pagina is gemaakt door één van de deelnemers: Henrico (Henrico Fotografie)

Downloads

Informatie

Direct contact opnemen