Better2gether
Better2gether - Stichting WIEL

Better2gether

Inclusief sporten voor iedereen uit de gemeenten Elburg, Oldebroek en Nunspeet; het kan bij Better2gether. Bij ons maakt het niet uit of je een beperking hebt of juist niet, want aan de sport- en beweegactiviteiten die we aanbieden kan iedereen meedoen. Het aanbod is erg gevarieerd, er is genoeg fanatisme, maar wij streven vooral naar de lach op het gezicht!
Binnen Better2gether proberen we goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de deelnemers. Het aanbod sluit daar ook zoveel mogelijk op aan. Als de wens en de mogelijkheid er is, dan kan een sportavond zelfs verzorgd worden door de deelnemers zelf.

In Elburg wordt er elke woensdagavond gesport van 19.30 tot 20.30 uur in het MFC Aperloo op ‘t Harde. In Nunspeet sporten we op de vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in de Wiltsangh. Alles wat we belangrijk vinden delen we via onze app-groep, social media, de nieuwsbrief en op onze eigen website; www.b2g.nl. Daarnaast vind je hier ook alle informatie over verschillende uitdagingen die we samen aan gaan!

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Of om als vrijwilliger een rol te hebben bij deze prachtige activiteit? Kom gerust eens langs op woensdag- en/of vrijdagavond. Mocht je vooraf meer informatie willen hebben, neem contact op met Andrea Voorn. De eerste 3 keer kun je vrijblijvend komen kennismaken en daarna vragen we een kleine bijdrage van €15,00 per kwartaal.

Ben je op zoek naar aangepaste sportactiviteiten in de gemeente Elburg of naar hulpmiddelen om te kunnen sporten? Kijk dan eens op www.unieksporten.nl, vergeet niet om de juiste gemeente te selecteren.

Benieuwd naar het ontstaan van Better2gether? Lees hieronder het verhaal over onze reis!

Direct contact opnemen