Better2gether
Better2gether - Stichting WIEL

Better2gether

Na 3 succesvolle edities van Mont Ventoux on Wheels, waarin een team van mensen met en zonder beperking de uitdaging aanging om de top van de Mont Ventoux in Zuid-Frankrijk te bereiken, was er na afloop ook telkens een gemis. Vooral na de 3e editie werd goed duidelijk dat een deel van de groep sterk de behoefte had om door te gaan met de trainingen en elkaar te blijven ontmoeten. Vanuit die behoefte is Better2gether ontstaan. Dit doet WIEL niet alleen, maar samen met een aantal enthousiaste vrijwilligers en met ‘s Heeren Loo, Careander en GGZ Centraal.

Inclusief sporten voor iedereen uit de gemeenten Elburg, Oldebroek en Nunspeet; het kan bij Better2gether. Bij ons maakt het niet uit of je een beperking hebt of juist niet, want aan de sport- en beweegactiviteiten die we aanbieden kan iedereen meedoen. Daar zorgen we wel voor. Het aanbod is dan ook erg gevarieerd, er is genoeg fanatisme, maar wij streven vooral naar de lach op het gezicht!

Elke woensdagavond wordt er van 19.30 uur tot 20.30 uur gesport in de sporthal van Nuborgh College Lambert Franckens, Lange Wijden 50 in Elburg. Bij mooi weer kiezen we er ook wel eens voor om lekker buiten te sporten, maar dat maken we altijd tijdig bekend. Na het sporten zitten we altijd nog even samen onder het genot van een hapje en drankje.

Lijkt het je leuk om met ons mee te doen? Of om als vrijwilliger een rol te hebben bij deze prachtige activiteit? Kom gerust eens langs op woensdagavond of neem contact op met Jan Willem Koopman. De eerste 3 keer kun je sowieso vrijblijvend komen kennismaken en daarna vragen we een kleine bijdrage.

Binnenkort is alle informatie over Better2gether terug te vinden op www.b2g.nl.

Ben je op zoek naar aangepaste sportactiviteiten in de gemeente Elburg? Kijk dan eens op www.unieksporten.nl, vergeet niet om de juiste gemeente te selecteren.

Downloads

Informatie

Direct contact opnemen