MEMOVO
MEMOVO - Stichting WIEL

MEMOVO

Let op: In verband met de geldende maatregelen vanuit de overheid, wordt gebruik gemaakt van een aangepast dienstregeling. Voor meer informatie over de huidige mogelijkheden van de MEMOVO kunt u contact opnemen met één van onze collega’s.


Vervoer van deur tot deur of zelfs van stoel tot stoel, dat is waar MEMOVO voor staat. De bussen staan elke werkdag van 08:30 uur tot 21:00 uur voor u klaar!

Als lid kunt u gebruik maken van de MEMOVO binnen de grenzen van de gemeente Elburg. Voor meer informatie over de prijzen en werkwijze verwijzen wij u graag naar de brochure. Deze is hiernaast te downloaden.

Belangrijk:
Voor het aanvragen van een rit, belt u één werkdag van tevoren met het telefoonnummer 0525 – 684 663. Dit kan uitsluitend tussen 09:30 – 11:00 uur. Ritten voor maandag moeten op de vrijdag ervoor worden aangemeld.
Een geplande rit afzeggen kan de gehele dag, maar bij voorkeur tussen 08:00 – 08:15 uur i.v.m. de planning op nummer 0525 – 681 212.

MEMOVO sponsoren:
Zonder de bijdrage van onze sponsoren is het in stand houden van deze voorziening voor ouderen en mensen met een beperking in de gemeente Elburg niet mogelijk. Wilt u ook uw bedrijf promoten op onze MEMOVO bussen? Neem dan contact op met onze collega’s.

MEMOVO
MEMOVO
MEMOVO
MEMOVO
MEMOVO
MEMOVO
MEMOVO
MEMOVO

Downloads

Brochure