Cool2BFit
Cool2BFit - Stichting WIEL
Cool2BFit - Stichting WIEL

Cool2BFit

“Ik heb een betere conditie en ben niet meer zo snel uitgeput tijdens het voetballen. Mijn kleren zitten niet meer strak; ik heb nu een normale maat voor mijn leeftijd.” –  deelnemer Cool2BFit

Cool2BFit is een programma voor kinderen van 6 tot 13 jaar die, samen met hun ouders, een gezonde leefstijl willen ontwikkelen. Het programma duurt 1,5 jaar waarbij er 1 keer per week samen met andere kinderen wordt gesport. Elke twee weken wordt er tijdens de sportles een thema-les gegeven. Daarnaast is er 9 keer per jaar een ouderbijeenkomst waarin ouders aan de slag gaan met de thema’s uit de sportlessen. Hiermee kunnen de ouders, samen de kinderen, thuis mee aan de slag.

Het programma zal onder begeleiding van een sportinstructeur, kinderfysiotherapeut, diëtist en psycholoog gegeven worden. Deelnemen aan het programma kost 15 euro per maand*. Instroom is op ieder moment mogelijk.

*Afhankelijk van uw financiele situatie is er bij de gemeente een kindbudget aan te vragen.

Bent u nieuwschierig geworden, heeft u vragen of willen jullie je aanmelden. Neem dan contact op met onze collega of met MOOR Kids Kinderfysiotherapie
via 038 – 420 47 37 of info@moor-kids.nl

Enthousiast en wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze collega of direct met MOOR Kids kinderfysiotherapie.

MOOR Kids Kinderfysiotherapie
038 – 420 47 37
info@moor-kids.nl

Downloads

Flyer C2BF

Direct contact opnemen

Structurele Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden

Bekijk alle activiteiten