Extra Gym
Extra Gym - Stichting WIEL
Extra Gym - Stichting WIEL

Extra Gym

Extra Gym | 5 t/m 11 jaar
Vind jij gymmen op school heel erg leuk, maar is het soms nog een beetje moeilijk of toch wel spannend? Dan is onze activiteit Extra Gym echt iets voor jou! Tijdens Extra Gym speel je de spellen uit de les gymles op school, samen met andere kinderen die deze ook graag extra oefenen. Samen met onze buurtsportcoach Eva ontdek je hoe de activiteiten worden gespeeld, oefen je in een kleine veilige groep en krijg je tips om deze activiteiten ook op school te kunnen spelen! Kortom: een leuk extra beweegmoment in de week én je kan in de gymles op school ook goed meedoen!

Extra Gym is er speciaal voor kinderen die het moeilijk(er) vinden om mee te doen met sport en spel op school, in de buurt of bij de sportvereniging. Dit kan doordat het bewegen zelf wat moeilijker gaat, maar ook omdat je het bijvoorbeeld lastig vindt om te gaan met winnen en verliezen. Met Extra Gym werk je aan zelfvertrouwen in de gymles, krijg je plezier in bewegen  en leer je de activiteiten goed uitvoeren.

Extra Gym
Ma middag 15:45 – 16:45 uur
Sporthal ’t Huiken
€ 10,00 p/maand

Eerst kijken of Extra Gym iets voor jou is? Je mag de activiteit altijd eerst 3x proberen! Neem eerst even contact op met Eva.

Ben je 12 jaar of ouder? Neem dan eens een kijkje op de pagina van Better2Gether Junior

Direct contact opnemen

Eva - Stichting WIEL
Eva ten Bos - Bakkereva.bakker@wiel.nl

Structurele Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden

Bekijk alle activiteiten