Hut at Home
Hut at Home - Stichting WIEL

Hut at Home

Deze activiteit is verlopen.

00:00 uur

Gemeente Elburg

€ 2,50 - 5,00

Let op: Aanmelden voor deze activiteit is niet meer mogelijk.

Hut at Home, het jaarlijkse Huttenbouwen maar dan in een tijdelijk nieuw jasje! Dit jaar kan jij, samen met vriendjes en vriendinnetjes je eigen hut bouwen in de achtertuin of die van de buren! En als het daar niet mag, is het misschien wel leuk om dit op het buurtveldje met alle kinderen samen te doen.

Wij brengen de (meeste) materialen; jullie maken er een geweldig bouwfeest van en ruimen (samen met je ouders) zelf alles weer op!

  • Deelnemers van 3 t/m 5 jaar ontvangen dozen en plakband om de hut mee te bouwen. Elk kind krijgt 5 dozen, dus samen bouwen zorgt voor meer dozen. Maximaal 20 deelnemers.
    Deelnemen kost € 2,50 p/deelnemer
  • Deelnemers van 6 t/m 11 jaar  ontvangen 4 pallets en een beker met spijkers. Samen bouwen zorgt dus voor meer pallets. Maximaal 75 deelnemers.
    Deelnemen kost € 5,00 p/deelnemer

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de afgekondigde maatregelen. Het doorgaan van deze activiteit is onder voorbehoud dat de maatregelen dit toelaten. Ouders die helpen bij het bouwen van de hut worden gevraagd de 1,5 meter afstand tot anderen dan eigen familieleden in acht te nemen.

Structurele Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden

Bekijk alle activiteiten