Meer info over de zomeractiviteiten Hut at Home. Hut at Home
Aanmelden
Hut at Home - Stichting WIEL

Hut at Home

00:00 uur

Gemeente Elburg

€ 2,50 - 5,00

Hut at Home, het jaarlijkse Huttenbouwen maar dan in een tijdelijk nieuw jasje! Dit jaar kan jij, samen met vriendjes en vriendinnetjes je eigen hut bouwen in de achtertuin of die van de buren! En als het daar niet mag, is het misschien wel leuk om dit op het buurtveldje met alle kinderen samen te doen.

Wij brengen de (meeste) materialen; jullie maken er een geweldig bouwfeest van en ruimen (samen met je ouders) zelf alles weer op!

  • Deelnemers van 3 t/m 5 jaar ontvangen dozen en plakband om de hut mee te bouwen. Elk kind krijgt 5 dozen, dus samen bouwen zorgt voor meer dozen. Maximaal 20 deelnemers.
    Deelnemen kost € 2,50 p/deelnemer
  • Deelnemers van 6 t/m 11 jaar  ontvangen 4 pallets en een beker met spijkers. Samen bouwen zorgt dus voor meer pallets. Maximaal 75 deelnemers.
    Deelnemen kost € 5,00 p/deelnemer

Download hiernaast het programma voor deze dagen. Volgt zo snel mogelijk.

Aanmelden voor deze activiteit kan via de knop ‘Aanmelden!’ en moet voor elke deelnemer in een nieuw formulier. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden tot uiterlijk 8 juli.

Let op:  de laatste pagina met naam en 06-nummer is bedoeld om een ‘tikkie’ te kunnen sturen voor de deelnamekosten. Op www.wiel.nl/privacy lees je hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens.

Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de afgekondigde maatregelen. Het doorgaan van deze activiteit is onder voorbehoud dat de maatregelen dit toelaten. Ouders die helpen bij het bouwen van de hut worden gevraagd de 1,5 meter afstand tot anderen dan eigen familieleden in acht te nemen.

Gerelateerde activiteiten

Sport&Spel instuif
Sport&Spel instuif

wo 1 juli

14:30 uur

WOC 't Huiken - Elburg

€ 0,50

Sociaal Trefpunt
Sociaal Trefpunt

10:00 uur

WOC 't Huiken - Elburg

Gratis

Speelgoedbank
Speelgoedbank

15:00 uur

WOC 't Huiken - Elburg

Gratis

Jeu de Boules
Jeu de Boules

13:30 uur

WOC 't Huiken - Elburg

Gratis

Bekijk alle activiteiten