Extra & Tiener Gym
Extra & Tiener Gym - Stichting WIEL

Extra & Tiener Gym

Stichting WIEL organiseert wekelijks twee beweegactiviteiten voor kinderen en jongeren die het moeilijk vinden om aansluiting te vinden bij het bestaande sport- en beweegaanbod in de gemeente Elburg.

Extra Gym | 5 t/m 11 jaar
Vind jij gymmen op school heel erg leuk, maar is het soms nog een beetje moeilijk of toch wel spannend? Dan is onze activiteit Extra Gym echt iets voor jou! Tijdens Extra Gym speel je de spellen uit de les gymles op school, samen met andere kinderen die deze ook graag extra oefenen. Samen met onze buurtsportcoach Ton ontdek je hoe de activiteiten worden gespeeld, oefen je in een kleine veilige groep en krijg je tips om deze activiteiten ook op school te kunnen spelen! Kortom: een leuk extra beweegmoment in de week én je kan in de gymles op school ook goed meedoen!

Extra Gym is er speciaal voor kinderen die het moeilijk(er) vinden om mee te doen met sport en spel op school, in de buurt of bij de sportvereniging. Dit kan doordat het bewegen zelf wat moeilijker gaat, maar ook omdat je het bijvoorbeeld lastig vindt om te gaan met winnen en verliezen. Met Extra Gym werk je aan zelfvertrouwen in de gymles, krijg je plezier in bewegen  en leer je de activiteiten goed uitvoeren.

Extra Gym
Ma middag 15:45 – 16:45 uur
Sporthal ’t Huiken
€ 10,00 p/maand

Eerst kijken of Extra Gym iets voor jou is? Je mag de activiteit altijd eerst 2x proberen!

Alle nieuwe deelnemers worden bij de start door MOOR Kids Kinderfysiotherapie getest, zodat we kunnen zorgen dat het beweegaanbod perfect aansluit. Voor meer informatie over deze test kan je contact opnemen met onze collega Inge of met MOOR Kids (Nienke ten Have, nienke@moor-kids.nl, 06-22782715).

Tiener Gym | 12 t/m 16 jaar
Je bent een tiener en je wilt graag bewegen, maar de aansluiting vinden in het reguliere sport- en beweegaanbod is moeilijk. Wat doe je dan? Juist, dan doe je mee met Tiener Gym. Deze activiteit is er speciaal voor jongeren die wel willen, maar niet goed weten hoe of eerst wat zelfvertrouwen op willen doen met bewegen. Deze activiteit is in samenwerking met Frix Fysio & Performance. Zij bieden de lessen ook aan!

Tiener Gym staat voor lekker een uurtje actief bewegen in een kleine groep deelnemers. Onder begeleiding van Marije (Frix) wordt jij uitgedaagd om in beweging te komen en te blijven. Deelnemen kan op elk niveau, de lessen worden hierop aangepast.

Tiener Gym
Dinsdagmiddag 16:00 – 17:00 uur
Sporthal ’t Huiken
€ 10,00 p/maand

Eerst kijken of Tiener Gym iets voor jou is? Je mag de activiteit altijd eerst 2x proberen! Neem je eerst even contact op.

Direct contact opnemen

Structurele Activiteiten

Er zijn geen activiteiten gevonden

Bekijk alle activiteiten