Boost-je-buurt: Kerstbomenactie

1 december 2022

Versier samen jullie straat met een buurtkerstboom of kerstverlichting?

December is de maand van het samen zijn en gezelligheid. Dat kan met familie, vrienden en natuurlijk ook met je buren. In steeds meer buurten zoeken bewoners elkaar op in de kerstperiode en versieren samen hun straat. Dit is natuurlijk een geweldige manier om je buren nog beter te leren kennen en een goede reden om de buurman of buurvrouw in de straat die niet vaak bezoek krijgt ook uit te nodigen.

Om dit aan te moedigen kan Stichting WIEL financieel ‘n handje helpen, zodat ook jouw straat er gezellig uit kan zien deze kerst.

Versierde kerstboom of verlichting
Wil jij samen met je buren je straat versieren met een mooie buurtkerstboom of kerstverlichting? Meld je dan bij WIEL. We hebben waardebonnen van € 50,- die je kan in wisselen bij Tuincentrum De Nieuwstad om een kerstboom en/of kerstversiering voor je straat of buurt uit te zoeken. Wij zijn heel benieuwd naar het resultaat en komen kijken zodra de kerstboom staat of de straat versierd is. Dan zorgen we ook nog voor iets lekkers.

De voorwaarde voor deelname is, dat er zoveel mogelijk, maar minimaal 3 huishouders betrokken worden bij het versieren van jouw straat of buurt

De waardebonnen zijn aan te vragen tot en met 19 december via onderstaande formulier. Voor meer informatie kan je contact opnemen met onze collega Rob (06 – 15326164 of rob.van.elburg@wiel.nl)