Actiedag Popkoor Sing for Joy

18 april 2024

Afgelopen zaterdag heeft er een gezellige middag plaatsgevonden in ‘t Huiken die georganiseerd is door het popkoor ‘Sing for Joy’. Vanwege hun 15-jarig bestaan wilden ze iets terugdoen voor de samenleving en dit feestje met zoveel mogelijk mensen te vieren.

Er was een snuffelmarkt, er liepen clowns, er was lekkere taart en wat te drinken, knutselhoek voor de kinderen en een verloting. Alles, om geld in te zamelen voor het goede doel; eetactiviteit voor minima en mensen die op zoek zijn naar contact met daarin aandacht voor gezonde levensstijl. Het is een activiteit die onder de werkgroep ‘Samen Sterk tegen eenzaamheid en armoede’ valt, ook de vrijwilligers van die werkgroep hebben geholpen aan een geslaagde dag.

De middag is geopend door burgemeester Jan Nathan Rozendaal en gedurende de middag gaf het Popkoor Sing for Joy verschillende optredens, kortom genoeg vermaak en gezelligheid! De dag eindigde in stijl, met een polonaise. Alle betrokkenheid, inzet en verkoop heeft gezorgd voor een fantastische opbrengst van € 1891,50 en een mooie middag waarin ‘verbinding’ centraal stond.

De werkgroep ‘Samen Sterk’ bedankt alle betrokkenen voor hun enthousiaste inzet!