Wil jij meedoen met onze Puzzelfietstocht of Wandel- en skeelerroute? Klik hier voor de route!

Aanpassingen ivm het coronavirus

24 april 2020

Deze pagina zullen we indien nodig van een update voorzien.
Laatste update: 24 april; 09:30 uur

Naar aanleiding van de berichtgeving en de landelijke maatregelen (in verband met het Coronavirus) hebben wij moeten besluiten om een deel van onze activiteiten en dienstverlening tijdelijk aan te passen of stop te zetten.

Wilt u helpen of heeft u hulp nodig?

 


Maatregelen

Beweeg- en ontmoetingsactiviteiten
Voor senioren en kwetsbare inwoners worden per direct tot en met in ieder geval 20 mei 2020 stopgezet. Deelnemers worden geïnformeerd.

MEMOVO
Geen ritten tot en met 20 mei 2020. Gebruikers worden geïnformeerd.

Afgelastingen

Jongerencentra
Alle jongerencentra zullen tot en met 20 mei 2020 gesloten zijn. Ook alle geplande activiteiten gaan niet door. Onze jongerenwerkers zijn wel aanwezig op straat en de diverse vindplaatsen. Wel houden we rekening met de adviezen van het RIVM.

Kantoorbezetting
Wij houden ons kantoor geopend voor inwoners die een dringende vraag hebben of een luisterend oor kunnen gebruiken. Wel werken wij met een zeer beperkte bezetting. Alle ingeplande afspraken tot en met 20 mei 2020 worden pro-actief afgezegd.

Ervaart u zelf klachten die gelinkt kunnen worden aan het Coronavirus, dan vragen wij u niet langs te komen op het kantoor van Stichting WIEL. U kunt uiteraard wel telefonisch contact opnemen. Telefonisch zijn we bereikbaar via 0525 – 681 212

Sociaal Trefpunt
Geen fysieke contactmomenten. U kunt wel van maandag t/m vrijdag (09:00 – 17:00 uur) telefonisch contact opnemen via 0525 – 682 211 of per mail vraag@sociaaltrefpunt.nl