Minima-altijd, geen kosten en gezellig samen eten

24 februari 2023

Inwoners uit de gemeente Elburg kunnen op 24 maart 2023 genieten van een maaltijd. Een groep vrijwilligers uit de werkgroep ‘Samen sterk tegen armoede’ heeft het initiatief genomen tot het organiseren van deze ‘minima-altijd’.

De werkgroep heeft enkele weken geleden boodschappenpakketten rondgebracht bij inwoners die het financieel zwaar hebben. Als vervolg op deze actie is besloten een maaltijd te organiseren voor alleenstaanden en gezinnen die het financieel zwaar hebben. Voor deze groep inwoners is het lastiger om anderen te ontmoeten en/of uit te nodigen.

Inwoners die zich in bovenstaande herkennen en gezelligheid kunnen gebruiken, zijn van harte welkom. Meedoen aan de maaltijd is kosteloos. Indien mogelijk vragen wij wel om iets te eten mee te nemen (voor ong. 2 of 3 personen). Verras de aanwezigen met bijvoorbeeld je specialiteit of iets dat je zelf erg lekker vindt. Servies, bestek en drinken is al op de locatie aanwezig. Lukt het niet om iets mee te nemen, dan is dat ook geen probleem. Je bent dan nog steeds van harte welkom, maar wil je dit dan wel aangeven bij het aanmelden?

Locatie: ‘t Huiken
tijd: 17:00 – 19:00 uur (evt. uitloop bij grote gezelligheid)
Aanmelden: info@wiel.nl of 0525 -681 212 (tot 20 maart)

Graag aangeven met hoeveel mensen je verwacht te komen (volwassen en kinderen).