Pop-up camping 2021

3 mei 2021

Vorig jaar is er een pop-up camping georganiseerd door Stichting WIEL. Deze camping was speciaal voor inwoners die zelf geen middelen hadden om een vakantie te betalen of te organiseren. Het was een leerzame en gezellige tijd voor de 9 deelnemende gezinnen. Nog steeds is er onderling contact en zijn er vanuit die vakantie mooie vriendschappen ontstaan. Deze ‘sociale vakantie’ is mogelijk gemaakt door betrokken inwoners, vrijwilligers en sponsoren. Samen met de deelnemers zijn er leuke activiteiten georganiseerd, maar was er ook ruimte om lekker te luieren.

Om een volgende editie goed voor te bereiden, willen wij eerst inventariseren of er nog steeds behoefte is aan dit initiatief en of inwoners weer een bijdrage willen leveren.

Heb jij, je partner en/of je gezin interesse in een vakantiemoment, reageer dan per mail of telefoon op de volgende vragen:

  1. Waarom zou het voor jou/jullie van toegevoegde waarde zijn om gebruik te maken van deze vakantie?
  2. Is kamperen een optie of moet het op een andere manier?
  3. Willen jullie de vakantie samen met andere inwoners vieren of liever zelfstandig met je eigen gezin?
  4. Wat zou jullie bijdrage in activiteiten of taken kunnen zijn tijdens die week?
  5. Wil je op de hoogte gehouden worden van andere activiteiten in de zomer, zoals het ‘WIEL de zomer door’ en het Huttenbouwenfeest?
  6. Wil je niet mee op vakantie, maar zou je wel graag een bijdrage willen leveren aan activiteiten die van waarde zijn rondom armoede? Dan kan jij je aanmelden voor een werkgroep ‘ervaringsdeskundigen’ en in die groep kun je ideeën met elkaar gaan uitwerken.

Dit bericht mag je delen met anderen. Reacties mogen gestuurd worden voor 14 mei naar info@wiel.nl / 0525 – 68 1212 (Marja Klein).