Pop-up Camping volgeboekt!

6 augustus 2020

Van 19 t/m 26 augustus zullen 9 gezinnen, die door uiteenlopende omstandigheden zelden tot nooit op vakantie kunnen, gaan kamperen op het terrein van Scouting Rambonnet in Elburg. Gezien de corona-maatregelen die moeten worden getroffen is dat voor dit jaar even het maximale. 8 tenten en een caravan zullen het scoutingterrein gaan vullen.

Het initiatief is erg goed ontvangen in de Elburger samenleving. Zo zijn er maar liefst 5 tenten aangeboden die gebruikt mogen worden en daarnaast stelt de scouting al haar voorzieningen beschikbaar. Vanuit de scouting zal ook een mini Ramborun georganiseerd worden en zij willen een dag gaan varen met de campinggasten. Tevens hebben zich diverse vrijwilligers gemeld die graag een maaltijd willen verzorgen of een activiteit willen aanbieden voor de kinderen.

Er zal samen met de EBF Foundation een geheel verzorgde barbecue zijn met een bingo! Vosvinos sponsort een paar flessen wijn die tijdens de bbq genuttigd kunnen worden. De Boni, Jumbo en Plus stellen levensmiddelen beschikbaar, visboer Het Bottertje verzorgt een lunch met kibbeling, ‘t Kaashuus stelt kaas en eieren beschikbaar en ook Kringloopwinkel Elburg doet een bijdrage. Op dinsdag 25 augustus kunnen de kinderen aansluiten bij de Zomer VIS Karavaan.

Al met al belooft dit dus een onvergetelijke week te worden voor de 36 kampeerders. Nu nog hopen dat het weer ook een beetje meezit, maar vooralsnog zijn de voorspellingen erg goed!